Lista alla företag
Registrera ditt företag
Ett exempel
Annonsera?
Kontakta Oss

LiNDROOS

Annons...
Mat för livet 2017

LiNDROOS

0 gillar 0
LiNDROOS
Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden. Det hela började 1947 då Olle Andersson, far till Mats Lindroos, startade Reformboden i Örebro. Det var en av Sveriges första snabbköpsbutik med självbetjäning och kassa vid utgången. Reformboden, som låg på Ågatan 3 i Örebro var en hälsokostbutik av det gamla goda slaget med eget musteri där färsk morotsjuice producerades och kördes ut med egen varubil runtom i Örebro. Några år senare startades Örebro Naturprodukter som var ett import och leverantörsföretag som under många år importerade och startade många nya hälsokostprodukter. 1993 tog Mats Lindroos över rodret och startade Lindroos Hälsoagenturer och året som var, 2013, firade vi alltså 20 år under namnet Lindroos. De gamla rötterna lever kvar i företaget än idag och tillsammans med lång erfarenhet hjälper det oss att fortsätta förse våra kunder med produkter av hög kvalitet. Idag är vi ett familjeföretag med inriktning på naturliga och hälsosamma produkter som du framförallt hittar i din hälsokostbutik och dagligvaruhandel.

LiNDROOS erbjuder:

Vårt sortiment bygger på utvalda produkter som är bra för dig och din hälsa. Vi vill kunna ge våra kunder det bästa marknaden har att erbjuda och lägger ner mycket kraft på att våra produkter håller hög klass.

HUSK-familjen är våra mest populära produkter. FiberHUSK, som från början var en produkt riktad till glutenallergiker har idag blivit en produkt som hjälper och används av många fler än bara personer som har glutenallergi. Fiberhusk har fått en alldeles egen plats i folks skafferier tack vare dess unika egenskaper i samband med bakning och matlagning.

HUSK Lindroos är ett växtbaserat läkemedel med unika egenskaper för din mage och som har hjälpt våra kunder att få en lugnare mage i många år. Hjälper vid tillfällig förstoppning, trög mage, IBS m.m

Vi är också stolta över mångfalden i vårt sortiment här kan du t.ex. hitta:
• Ekologisk och fairtrade choklad av absoluta världsklass.
• Ekologisk spirulina och chlorella, naturlig super-mat, tillskott utan tillsatser.
• Druvsocker som är mycket uppskattade bland diabetiker, ger snabb energi vid behov.
• Flera ekologiska livsmedel såsom dinkelbröd, pasta, olja m.m
• Alf Spångbergs Hälsogröt Special, ekologisk och KRAV märkt gröt, fri från säd.

För att se hela vårt sortiment, besök www.lindrooshalsa.se


Kontakta LiNDROOS:

LiNDROOS
Box 1341
701 13 ÖREBRO

Tel. 019-33 15 10
Webb: www.lindrooshalsa.se
E-post: info@lindrooshalsa.se
LiNDROOS uppdaterades 2017-01-09
LiNDROOS Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om LiNDROOS© 1999 - 2017 (18 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

Matbloggstoppen SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg Mat och Dryck Mat Matklubbens Topplista