Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Jäst

Annons...
Mat för livet 2017

Jäst

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Jäst
gunilla E    

Jäst


Har läst recept om glutenfri kavring och Annas kladdfria bröd. Jag undrar om man kan byta ut jästen mot bakpulver/bikarbonat då jag ej tål jäst.

Jäst skrevs för 11 dagar sedan

Annons   
Louise Malmberg    
Det går nog att byta ut. Brödet blir smuligare med bakpulver (som scones). Jag skulle nog öka mängden fett för att den inte ska bli smulig och torr, pröva med 150g matfett och 2 msk bakpulver

Skrevs för 10 dagar sedan

gunilla E    
Tack för hjälpen. Skall pröva.

Skrevs för 8 dagar sedan

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicsolrosolja nygunilla E01 dagar
New Topicjästgunilla E28 dagar
New TopicVeterisk i risLouise Malmberg013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2017 (18 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

Matbloggstoppen SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg Mat och Dryck Mat Matklubbens Topplista