Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Jäst

Annons...
Läs mer...

Jäst

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Jäst
gunilla E    

Jäst


Har läst recept om glutenfri kavring och Annas kladdfria bröd. Jag undrar om man kan byta ut jästen mot bakpulver/bikarbonat då jag ej tål jäst.

Jäst skrevs den 8 oktober 2017

Annons   
Louise Malmberg    
Det går nog att byta ut. Brödet blir smuligare med bakpulver (som scones). Jag skulle nog öka mängden fett för att den inte ska bli smulig och torr, pröva med 150g matfett och 2 msk bakpulver

Skrevs den 9 oktober 2017

gunilla E    
Tack för hjälpen. Skall pröva.

Skrevs den 11 oktober 2017

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2017 (18 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

Matbloggstoppen SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg Mat och Dryck Mat Matklubbens Topplista