Annonsera på allergimat.com

När du annonserar på allergimat når du en nischad målgrupp. Besökarna på allergimat (matallergiker, hälsointresserad och de som önskar anpassad diet) är i stort behov av ny information.

+100 000 sidvisningar

+22 000 medlemmar
+100 000 sidvisningar/mån
Unikt och aktivt community

65 % Kvinnor

Kvinnor: 65 %
Män: 35 %
Har allergiska barn: 84 %

Utvalda varumärken

Unik exponering
Max 8 utvalda varumärken
Alla format samtidigt

Bannerpaket

Ett komplett bannerpaket med exponering i flera olika format och med både desktop och mobil visning. Bannerformat som ingår är Panorama 980px, Skyskrapa 300px & 160px och Mobilt 320px.

  • Bannerpaket: 9 900 kr / mån
  • Tre månader: 19 800 kr / 3 mån (En månad GRATIS)
  • Som Ny annonsör får du TVÅ månader GRATIS

Nativeannons

Med en nativeannons publicerar vi en sponsrad artikel. En objektivt och intressant skriven artikel som framhäver er verksamhet och produkt med rubrik, ingress, tre länkar och en bild. Ett effektivt sätt att nå fram till målgruppen och skapa intresse eller informera. Artikeln får även en notis på förstasidan.

  • Nativeannons: 19 900 kr / mån
  • Tre månader: 29 800 kr / 3 mån (En månad GRATIS)
  • Som Ny annonsör får du TVÅ månader GRATIS

Om allergimat.com

Joakim som själv är glutenintolerant (diagnos Celiaki och Chrons sjukdom) startade allergimat med syftet att förenkla och underlätta för en matallergikers vardag. Det är nog komplicerat med mat och hälsa utan allergier eller andra problem. Vi har idag uppskattningsvis blivit den största portalen i norden med drygt 22 000 medlemmar.

Varför:
Höja livskvalitet genom att vägleda, informera och underlätta för människor som lever med matallergi, intolerans eller på annat sätt är i behov av en anpassad kost eller diet.

Hur:
Göra det enklare och bekvämare att uppnå och/eller behålla en god hälsa och hälsosam livsstil genom att samla kvalitativ data, information och verktyg på ett användarvänligt sätt.

Vad:
Sedan 1999 presenterar vi i en användargemenskap bla faktablad, information, recept, restauranger, forum och produktförsäljning med hjälp av internets olika kanaler.

Webbsidan:
www.allergimat.com