Alkoholhaltiga drycker...

Alkoholhaltiga drycker...

0 gillar 0
Fråga:
Hejsan!

Jag har hört att Vodka och Brännvin är gjort på något sädesslag, kan vi med glutenallergi inte dricka det då eller är det inte så mycket gluten i de i alla fall? Jag undrar också om det är någon ölsort som vi inte kan dricka?

Tacksam för svar!

Kram, Åsa
Alkoholhaltiga drycker...
Svar:
När det gäller Alkoholhaltiga drycker.... Hej Åsa!
Vodka och brännvin innehåller inte gluten.
När det gäller öl kan du titta i forum och hitta svar.
Med vänliga hälsningar
Louise Malmberg
Alkoholhaltiga drycker... är skrivet av Åsa, svaret är granskat av Dietist Louise Malmberg
 Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Alkoholhaltiga drycker...


© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade