Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker

Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker

2 gillar 0
Fråga:
Hej, tror inte min fråga gick fram igår, därför ställer jag den igen. Jag saknar uppgifter om färsk frukt och färska grönsaker. Jag har väldigt svårt att smälta det, har alltid älskat det tidigare i livet men nu har jag både laktos o glutenintolerans o tål varken vete, mjölkprodukter eller frukt o grönsaker. Har svårt att hålla vikten men är inte intresserad av kaffebröd.

M.v.h. Gabrielle Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker
Svar:
När det gäller Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker. Det finns ingen generell överkänslighet för färsk frukt och grönsaker därför finns inga uppgifter om det, det är individuellt vad det beror på och vad orsaken är och det gör att det är olika för olika personer.
Först säger du gluten och laktos och sedan att du inte tål vete eller mjölkprodukter, vilket är det? Det är skillnad på dessa och därmed olika i vad man kan äta. Grundorsaken kanske finns där, och orsakar att du inte tål färska frukter och grönsaker för att tarmen inte är helt bra och därför känslig. Jag föreslår att du tar kontakt med din läkare/dietist för vidare vägledning, det krävs mycket mer information för att kunna ge något svar på din fråga. Om du skriver in dig som medlem och skickar en dietistfråga kan jag svara dig ytterligare, när du skriver via gästkontot kan jag inte kommunicera med dig
Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker är skrivet av Gästkonto, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg
 Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Saknar uppg om färsk frukt o grönsaker


© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade