Barilla Glutenfritt

Barilla Glutenfritt

0 gillar 0
Barilla Glutenfritt
Barilla glutenfri pasta är ett resultat av en låg och intensiv period av en utveckling, vilken baseras på tre aspekter; valet av ingredienser, sammansättning av recept, samt själva produktionsprocessen. Resultatet är en produkt som har liknande egenskaper som pasta baserat på semolinamjöl som ger rätt al dente konsistens.

Barilla Glutenfritt erbjuder:

Glutenfri Spaghetti
Den mest populära pastaformen i Italien, namnet kommer från det italienska ordet Spaghi, som betyder "stubinlängd." SPAGHETTI härstammar från södra Italien och används vanligen tillsammans med tomatsås, färska grönsaker eller fisk.

Glutenfri Fusilli
FUSILLI betyder snurrar och är en tre och en halv centimeters lång skruv-liknande pasta från norra Italien. Formen är inspirerad av barn, eftersom den är rolig att äta och passar till en mängd olika såser.

Kontakta Barilla Glutenfritt:

Om du vill få information om produkter eller om du har andra frågor, ring 020-758081, från måndag till fredag mellan 10.00 och 12.00, eller fyll i formuläret på webbsidan.
Webb: www.barilla.se/produkter/pasta/glutenfri/index.htm
Barilla Glutenfritt uppdaterades 2018-01-09
Barilla Glutenfritt Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Barilla Glutenfritt© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade