Lista alla företag
Registrera ditt företag
Ett exempel
Annonsera?
Kontakta Oss

Probios

Annons...

Probios

0 gillar 0
Probios
Probios, Italiens ledande distributör av vegetarisk mat, har arbetat för odling av råvaror, med respekt för människor och natur, i mer än 35 år och har under många år skapat och marknadsfört produkter lämpliga för personer som behöver följa speciella dieter.

Företagets namn, som kommer från grekiskans PRO (för) och BIOS (liv) - För Livet, omfattar principer och värderingar som väglett de som var med redan från starten och fortfarande inspirerar de till fortsatt utveckling. Sedan starten 1978 har Probios erbjudit ett stort urval av ekologisk mat med respekt för hälsa och miljö.

I början av 1990 togs verksamheten Probios över av Fernando Favilli och Rossella Bartolozzi - som förenade i sin passion för naturliga produkter bestämde sig för att, inte låta ekologisk mat begränsas till den modemedvetna eliten, utan låta det bli en livsstil för alla. Tack vare deras beslutsamhet, entusiasm och välutbildade medarbetare/anställda/personal blev deras dröm verklighet - Probios är nu ledande på den ekologiska matmarknaden.

Probios grundades med en övertygelse om att sälja ekologiska produkter inte bara är ett sätt att göra affärer/tjäna pengar, utan även ett bidrag till att förbättra vår värld. Att handla/köpa denna typ av varor innebär att välja företag som kräver noggranna val av odlingsmetoder av råvarorna, som inte accepterar kemikalier i ogräsbekämpning, syntetiska gödningsmedel och genetiskt modifierade organismer som förgiftar vår jord, vårt vatten och vår luft.

Probios erbjuder:

Probios, med bas/huvudkontor i Florence, finns representerade i 48 länder runt vår jord. I Tyskland, landet som är störst på den ekologiska marknaden, har Probios sitt eget dotterföretag - Probios Deutschland.

90 % av ca. 900 sålda produkter är Probios varumärkta och 85 % av leverantörerna är italienska. 70 % av råvarorna som används vid tillverkning av produkterna är odlade i Italien. Gruppen säljer mer än 300 glutenfria produkter och ca. 100 mjölkfria produkter. Många produkter är baserade på spelt, kamut och fria från jäst. Som ni ser har vi en mycket stor variation av produkter (Eko Glutenfria, Eko Vegan, Eko Laktosfria).

Kontakta Probios:

Distributör Skandinavien: Til Trading - Malmö - Sverige

Kontakt personer: Josefin Tilander, Vd - Til Trading ; Erick Tilander, Marketing, Sales & Purchasing.
Webb: www.probios.it
E-post: info@til-trading.com
Probios uppdaterades 2018-03-12
Probios Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Probios© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

mytaste.net