Linas Matkasse

Linas Matkasse

0 gillar 0
Linas Matkasse
För familjer med laktos- eller glutenintolerans erbjuder Linas en Barnkasse Laktosfri (laktosfri matkasse) och Linas Barnkasse utan gluten (glutenfri matkasse).

Linas Matkasse anpassar annars inte innehållet efter olika typer av livsmedelsöverkänslighet men har trots det många nöjda kunder med allergi eller intolerans i familjen. Du har även möjlighet att byta ut dina middagar i Linas Flexitariankasse, Linas Vegetariska kasse (med ägg, ost och mjölkprodukter) och Linas Barnkasse 5 dagar så att menyn passar hela familjen. Du väljer från en receptbank med sex rätter på Mina sidor.

Linas Matkasse erbjuder:

Glutenfria matkassen
I Linas Barnkasse utan gluten hittar du en variation av kött, fisk eller fågel och charkuterier som till exempel korv eller skinka. Linas Barnkasse utan gluten sätter barnens favoriter i fokus med lätta, barnvänliga recept som är näringsmässigt välplanerade utifrån en glutenfri kost. Detta betyder att alla produkter och råvaror innehållande gluten är utbytta till glutenfria alternativ. I Linas Barnkasse utan gluten har vi även fokuserat på att hitta grönsaker med bred variation som barn brukar uppskatta.

Laktosfria matkassen
Linas Barnkasse Laktosfri är baserad på vår trotjänare Linas Barnkasse 5 dagar. Kassen innehåller naturligt laktosfria produkter och råvaror, exempelvis pasta och purjolök. Den innehåller även specialprodukter såsom laktosfri crème fraiche och laktosfri mozzarella. Därför passar kassen inte bara dig med laktosintolerans, utan för hela familjen. För det är så klart skönt med bara en såskastrull!

Kontakta Linas Matkasse:

På 040-6688674 eller epost
Webb: www.linasmatkasse.se/linas-barnkasse?type=20
E-post: [email protected]
Linas Matkasse uppdaterades 2021-12-06
Linas Matkasse Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Linas Matkasse© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade