Heléns Glutenfria

Heléns Glutenfria

0 gillar 0
Heléns Glutenfria
Heléns Glutenfria finns på marknaden sedan 20 år och har under årens lopp blivit ett välkänt företag och ett väl inarbetat varumärke känt för sitt breda sortiment av smakrika glutenfria kvalitetsprodukter.
Allt bröd bakas för hand och från grunden i eget bageri. Med egna recept och noga utvalda råvaror framställer vi ett stort och spännande sortiment av smakrika och nyttiga glutenfria produkter.

Företaget startades i Örebro 1995 av Helén Karlsson som byggt upp och drivit verksamheten fram till sommaren 2015. Den 1 juli 2015 inleddes en ny era i verksamheten då Familjen Wallins Äkta Mat blev ny ägare.

Vi på Familjen Wallins kommer fortsätta verksamheten med bageri och butik i Örebro där vi med samma engagerade och kunniga personal som tidigare jobbar vidare med att hantverksmässigt och för hand framställa glutenfria smakrika kvalitetsprodukter.

Heléns Glutenfria erbjuder:

Vi säljer till grossister, butiker, konditorier, bagerier, restauranger och konferensanläggningar över hela Sverige. Vi säljer även till Norge samt till Holland. I Örebro har vi även vår egen bageributik, där vi säljer färskt och fryst bröd samt smörgåsar, tårtor och smörgåstårtor mm.

I butiken finner du utöver grundsortimentet:
- Färskt matbröd och kaffebröd
- Nyheter som inte hunnit hamna i grundsortimentet
- Olika sorters smörgåsar
- Glutenfri och laktosfri Prinsesstårta & Gräddtårta (beställning dagen före)
- Glutenfri och laktosfri Smörgåstårta (beställning dagen före)
- 2:a sortering med nedsatt pris 25 - 50% (från provbak, varor med kort datum eller där vikt, utseende mm kan avvika, men smaken och kvalitén är densamma)

Kontakta Heléns Glutenfria:

Öppettider: Vardagar 08.00 - 16.00

Heléns Glutenfria AB
Argongatan 50, 703 74 Örebro
Telefon: 019 - 31 43 00

Facebook: facebook.com/HelensGlutenfria
Instagram: instagram.com/helensglutenfria
Webb: www.helensglutenfria.se
E-post: [email protected]
Heléns Glutenfria uppdaterades 2018-01-09
Heléns Glutenfria Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Heléns Glutenfria© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade