Annonsera på allergimat

Annons...

Annonsera på allergimat

0 gillar 0
På allergimat har vi några olika möjligheter att exponera dina produkter, varumärken eller budskap.
Du är välkommen om du har idéer för din annonskampanj, vi hjälper gärna till att ta fram ett skräddarsytt paket just för dig.

Fördelen?
Fördelen med att annonsera på allergimat är att du når en nischad målgrupp. Besökarna på allergimat (matallergiker, hälsointresserad och de som önskar anpassad diet) är i stort behov av ny information i ämnet, "man" är mycket intresserad av att veta vad som är nytt och vad som erbjuds. Nyttan med en annons på allergimat får således mycket större genomslagskraft än normalt. Allergimat är troligen nordens största i sitt område med ca 19 000 medlemmar och ständigt ökande antal besökare.

Företagsregistret
En presentation innehåller Rubrik, Företagsbeskrivning, Utbud, Kontaktinformation inkl. länkar samt plats för en större logotype. Som medlem kan ni alltid när som helst uppdatera er information utan kostnad.
Företagsregistret kostar endast 1 995 kr för 12 mån ex moms. Företagsregistret >>

Banners
Banners är det huvudalternativ på allergimat vi erbjuder. Bannerkampanjer kan anpassas för olika storlekar, mobilt eller desktop.

Nyhetsbrev
Vi kan erbjuda en annonsplats i vårt nyhetsbrev som skickas ut till medlemmarna en gång per månad.

Produktplacering på startsidan
På startsidan finns en rekommenderad produkt ur det sortiment vi erbjuder till försäljning. Detta är en effektiv produktplacering och ger besökaren en naturlig väg att läsa mer om och ev köpa produkten. Mycket hög genomslagskraft på nya produkter.

Produkterplacering på produktavdelningen
På produktavdelningen finns tre rekommenderade produkter ur det sortiment vi erbjuder till försäljning. Här kan du visa en eller upp till tre produkter. Detta är en effektiv produktplacering och ger besökaren en naturlig väg att läsa mer om och ev köpa produkten. Mycket hög genomslagskraft på nya produkter.

Ladda hem ett informationsblad »


Kontakta Joakim
Email: [email protected]
Annonsera på allergimat
Annonsera på allergimat Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din sikt om Annonsera på allergimat© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade