Lasagne

Annons...
Slippa annonser?

Lasagne

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Lasagne
Katta    

Lasagne


Fick nyss reda på att jag är gluten intollerant. Här har man gått omkring i 20år och kännt sig frisk, men inte då. Något jag radan nu saknar är lasagne är det någon som vet var man kan få ta i gluten fria lasagneplattor!!!

Lasagne 

Annons   
Katarina    
Hej.
Det finns glutenfria lasangeplattor från Dr Schär, Semper och från Glutano. Det brukar inte vara svårt att hitta dem. Har du någon Hemköp i närheten, så kan du säkerligen hitta åtminstone Sempers och Dr Schärs lasangeplattor. Gör sedan efter vilket recept som hellst och byt ut vetemjölet i vitsåsen, mot glutenfri mjölmix.
dietist    
Det är Glutafin (inte Glutano) lasagneplattorKatarina    
Tack Louise. Jag hade inga hemma så att jag kunde kolla.dietist    
Det finns en fjärde sort också. Orgran lasagneplattor, de innehåller inte heller soja eller förtjockningsmedel från ärtsläktet. Förutom via allergimat kan man få tag på dem i välsorterade hälsokostbutiker och livsmedelsbutiker.Pia Grahn    
Jag gör egna plattor av Sempers Finmix (har receptet ngn stans om ngn vill ha det).. för de jag hittar i affärerna är ju inte soja/ärtproteinfria samt mjölkfria...Satu Järlbrink    
Dr.Schärs lasagneplattor innehåller inga ägg, beträffande ärtprotein är jag osäker, men här är hela innehållsdeklarationen.
rismjöl, majsstärkelse, avfettat sojamjöl, förtjockningsmedel, guarkärnmjöl, emulgeringsmedel.E-471

Har använt dessa länge, de är mycket bra, men kom ihåg att de inte är förkokta, så massor av sås...Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade