Teneriffa

Teneriffa

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Teneriffa
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Teneriffa


hej ska åka till teneriffa med min glutenintoleranta dotter. tänkte höra om någon varit där nyligen och har några tips. sen tänkte jag på bamseklubben, om det är någon som har några tips eller erfarenheter. mvh malin

Teneriffa  skrevs maj 2007

  Patrick    
Hej!!

Jag va på teneriffa 2005 och ställde samma fråga som dej och detta svar fick jag då!

Jag har inte varit på just Teneriffa men jag har hjälpt andra med information. Jag har tagit reda på att det finns 2 varuhus i Santa Cruz de Tenerife där jag vet att de säljer glutenfria produkter. Varuhuset heter El Corte Inglés och det ena av de två har en supermercado. Jag skickar med adressen lite längre ner. Vill du ha en karta kann jag skicka en via mejl.

De har vanligtvis ett stort utbud av produkter, mestadels från Schäär så det går även att läsa på svenska på förpackningarna. När det gäller bröd så köp inte det vakumförpackade brödet, det är inte särskilt gott!

Vad vill du veta? Har du tillgång till eget kök eller är du mest intreserad av att veta vad du kan äta på restaurang? Vilka tapas du kan äta?

Det går att beställa eller ev. ladda ner information från celiakiförbundet där det står vad gluten innebär, på olika språk, som man sedan kan visa fram på t.ex. restaurang. Jag kan skicka dig den informationen på spanska om du vill.


El Corte Inglés - Snata Cruz de Tenerife

Av. (eller Avda. (Avenida)) Tres de Mayo 7.

Supermercado ligger på våning SS vilken oftast är under entréplan


Skrevs maj 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
tack för svaret. Det som skulle vara bra att veta är vad man kan äta på resturangerna! Vet du tex om man kan äta pommes? Hur är det med deras såser mm. Allt du vet är bra att veta. Vi har lägenhetshotell så man kan laga lite mat. Vad är bra att ta med sig hemifrån? Mvh malin

Skrevs maj 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLeverpastej utan mjölkLotta rm713 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade