Kreta Grekland

Kreta Grekland

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Kreta Grekland
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Kreta Grekland


Ska ner till Kreta om 2 veckor med min glutenintoleranta son. Någon som varit i Grekland hur har det funkat för er med glutenfri mat där?
Tack på förhand Hasse

Kreta Grekland  skrevs maj 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej, jag är glutenintolerant och var på Kreta, Rethymnon för 2 år sedan. Alla var väldigt tillmötesgående och förstod var gluten var, men jag fick ont i magen redan efter första dagen så troligtvis gick något fel, så be dom vara noggranna. Fanns inget glutenfritt i affärerna vad jag kunde hitta då iaf.

Trevlig Resa!

Skrevs maj 2007

  Annelie    
Hej, jag har varit i Grekland flera gånger och det har fungerat bra.Jag har haft med mig ett översättningskort på grekiska som jag har visat på restaurangerna. det har aldrig varit några problem. Hoppas ni får en skön semester. Annelie

Skrevs maj 2007

  CATHARINA    
Hej! Jag har en son som är 14 år och vi har varit på semester i Grekland 4 gånger sedan han fick celiaki. Det har fungerat jättebra! Vi har haft med översättningskort på grekiska.(det kan man ju beställa på celiakiförbundet). Mina föräldrar var nyligen på Rethymnon och hittade där ett svenskt bageri där man kunde köpa glutenfritt. Hon kunde även göra färdiga smörgåsar. Men ett tips är också att ha med lite mjöl(släng ihop lite pannkakor tex),skorpor,kex,pasta,kakor. Vi har bott både i lägenhet, då man kan fixa frukost,lunch själv om man vill. Men vi har även bott på Fritidsresor Blue Village hotell med all inklusive. Och då har det bara varit att gå till köksmästaren så har dom alltid kommit ut med tex bröd till frukosten. Sen har man kunnat få rena köttbitar, kyckl. som inte legat i nån sås tex till lunch el. middag. Så för oss har det fungerat kanon när vi semestrat i Grekland. Har man bokat tex halvpension så kan resebyrån medd. hotellet att man har celiaki. Hoppas ni får en skön semester!

Skrevs maj 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej.Jag har bott på Kreta en längre tid och du MÅSTE verkligen vara extremt noga för det är väldigt många som inte bryr sig.Nu bodde jag i Chania ca 20 mil bort ocg där fanns EN butik i alla fall. Jag tycker grekerna är dåligt upplysta på det området och ljuger hellre än att visa att de inte vet. Lycka till o ha en trevlig resa. Kaliorexi=)

Skrevs december 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer28 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade