Bakmaskin

Bakmaskin

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Bakmaskin
  Jenny    

Bakmaskin


Har införskaffat en bakmaskin. Men när jag bakar med den så blir brödet alltid svampigt. Jag har bakat både ljust och fiberrikt bröd men det är samma resultat - svampigt. Nån som vet om man kan komma undan detta på nåt sätt. Annars är ju brödet gott. Det är bara konsistensen (och den är ju också viktig) som är sjukt skum.

Bakmaskin  skrevs maj 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
hej!
jag fick samma resultat, men det blir betydligt bättre om du låter brödet gräddas lite längre. På min maskin kan man välja ett program som är enbart gräddning. 10-30 min extra kan göra susen!
Lycka till!
/Karin


Skrevs augusti 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicveterisk ICA återkallar ICA Risotto med... nydietist02 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade