Bakmaskin

Annons...
Slippa annonser?

Bakmaskin

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Bakmaskin
Jenny Leidersdorff    

Bakmaskin


Har införskaffat en bakmaskin. Men när jag bakar med den så blir brödet alltid svampigt. Jag har bakat både ljust och fiberrikt bröd men det är samma resultat - svampigt. Nån som vet om man kan komma undan detta på nåt sätt. Annars är ju brödet gott. Det är bara konsistensen (och den är ju också viktig) som är sjukt skum.

Bakmaskin  skrevs maj 2007

Annons   
Gästkonto    
hej!
jag fick samma resultat, men det blir betydligt bättre om du låter brödet gräddas lite längre. På min maskin kan man välja ett program som är enbart gräddning. 10-30 min extra kan göra susen!
Lycka till!
/Karin


Skrevs augusti 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktos, kanske mjölkprotien allergi... nyMikael Lundman97 dagar
New TopicCitronsyra... nySussanne27 dagar
New TopicLaktosfritt mjölkpulver49 dagar
New TopicInterflora återkallar choklad - inn...allergimat29 dagar
New Topicmjölkfria bröd och kexPia Nilsson89 dagar
New TopicsagogrynAnneli39 dagar
New TopicPannkaka ..johanna nickl...79 dagar
New TopicAllergisk 1år och 3månaderRoula112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade