Mjölkersättning?

Mjölkersättning?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Mjölkersättning?
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Mjölkersättning?


jag skulle behöva ett råd.jag har nyligen fått veta att jag är mjölkallergiker och har smakat havredryck m.m men jag tycker att alla smakar konstigt och äckligt...finns den någon som vet en bra mjölkersättning som smakar åtminstonde lite okej??

Mjölkersättning?  skrevs april 2002

  Cathrine    
Min dotter är allergisk mot mjölkprotein och jag brukar dricka havremjölken lite då coh då, i början tyckte jag att deb också smakade ganska illa, även rismjölken men nu smakar de ganska okej. Eftersom min dotter även är allergisk mot soja har vi aldrig provat sojamjölk, det kanske vore något för dig?

Skrevs maj 2002

  Elisabet    
Hej,
Jag har en dotter på 15 månader som tydligt reagerade på mjölkprotein via bröstmjölken redan från början. Jag ammar henne fortfarande och har själv levt på mjölkfri kost i över ett år nu. Både hon och jag dricker tofuline sojamjölk och den är helt okay till musli och pannkakor. Gillar den inte i kaffe däremot. Det svåra tycker jag själv är ersättning för ost och grädde. Använder sojagrädde i matlagning men den skär sig, så det är ingenting för sådant som ska koka länge eller i gratänger.
Hälsningar
Elisabet


Skrevs maj 2002

  Birgitta    
Hej !
Det finns en ersättning som heter Ioatly(havregrädde)Jättegod att göra både sås och gratäng på man kan ha den i kaffe och te också..Finns även som glass, vaniljsås, mjölk(har ej smakat den)
MVH BirgittaSkrevs juni 2002

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer28 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade