Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Resebröd

Resebröd

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Resebröd
Virginia    

Resebröd


Är det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja.

Resebröd 

Annons   
Louise Malmberg    
Har du prövat Mixwells Fullkornsmix? Det är syrat och borde hålla lite längre.



Virginia    
Jag tror att jag har bakat det någon gång, men jag gör ett nytt försök och tar med mig det på resan. Tack!



Julia    
Jag hade med mig Stekpannebröd, som tunnbröd, till Spanien. Det åt jag av i 1 ½ vecka utan problem. Receptet är från Semper tror jag.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto32 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade