Resebröd

Resebröd

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Resebröd
  Virginia    

Resebröd


Är det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja.

Resebröd  skrevs juli 2007


Louise M (dietist)
   
Har du prövat Mixwells Fullkornsmix? Det är syrat och borde hålla lite längre.

Skrevs juli 2007

  Virginia    
Jag tror att jag har bakat det någon gång, men jag gör ett nytt försök och tar med mig det på resan. Tack!

Skrevs juli 2007

  Julia    
Jag hade med mig Stekpannebröd, som tunnbröd, till Spanien. Det åt jag av i 1 ½ vecka utan problem. Receptet är från Semper tror jag.

Skrevs augusti 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist020,6 timmar
New TopicSnabb effekt..? nyCaezar06 dagar
New TopicFindus köttfärssås mjölkdietist013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade