Glutenfria småkakor?

Annons...
Slippa annonser?

Glutenfria småkakor?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Glutenfria småkakor?
Ann-Louise Johansson    

Glutenfria småkakor?


Är det någon som har lyckats med att baka glutenfria småkakor utan att allt flyter ihop på hela plåten? Tacksam för tips och råd!

Glutenfria småkakor? 

Annons   
Nina Åström    
Hej!!

Jag bakar alla kakor själv. Är ju så otroligt dyrt att köpa. Jag har en chokladgalen son, så det blir rätt mycket chokladsnitt som går här. Även om han inte är glutenintolerant som jag. Men han äter dom ändå. Sen brukar jag göra bondkakor, jordnötskakor, syltkakor, biskvier, ja det mesta. Även supergoda mandelskorpor brukar jag göra.
Brukar ha i en liten "dutt" mjölmix extra om jag gör enligt recept från en "vanlig" receptbok.
Annars har jag en drös andra recept. Du kan maila om du vill ha :)

//NinaAnn-Louise Johansson    
Hej Nina och ja, jag tar tacksamt emot recept! Jag har försökt många ggr med att baka småkakor åt dottern som är intolerant, men som sagt inte lyckats alls. Tack!Kristina Lönnqvist    
Fler som är sugna. Kan du inte lägga upp några av recepten här på receptbanken? Eller? Jag har samma problematik som andra skribenten, och kanske fler med oss. Har försökt med både glutenfria recpet och översättningar, men det blir mest pannkaka.Nina Åström    
Hej!!

Har lagt in 2 recept nu :) Skurna chokladsnitt och mandelskorpor. Ska lägga in fler... men tydligen har jag lovat sonen att baka i ett svagt ögonblick.. hehe.
// NinaSkriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade