Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Vitsåsen till lutfisken | |
agneta | Vitsåsen till lutfiskenhur gör ni den goda vitsåsen till lutfisken? Vitsåsen till lutfisken skrevs november 2007 |
|
Lena | Red såsen med Maizena ljus redning blir precis lika god som om du reder med vetemjöl. Skrevs november 2007 | |
agneta | Tack Lena Skrevs november 2007 | |
Marika | Alla redda såser blir enklare med maizena. Dessutom slipper du alla bökiga bottenredningar och kan toppreda. Skrevs november 2007 | |
Kristina | Om man inte dessutom är intollerant mot mjölk/laktos...:-( Skrevs november 2007 | |
| ||
agneta | kan man då använda lactosfri mjölk? Skrevs november 2007 | |
Katarina | Om man är laktosintolerant kan man använda laktosfri mjölk och andra mejerivaror. Funkar precis lika bra som "vanlig" mejeriprodukter. Skrevs november 2007 | |
Gäst K (Gästkonto) | Förutom att Maizena ljusredning innehåller mjölkprotein så det beror hur känslig man är. Skrevs november 2007 |