Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av | Har ni sett Go greens vispgrädde? | |
malin80 | Har ni sett Go greens vispgrädde?Tänkte bara tipsa om att Go green har en mjölk grädde som är vispbar. Man får vispa lite längre än vanlig grädde för att få den att tjockna. Superbra. Använder den i tårtor, testade förut oatly + gelatin men det var bökigt. Så hittade jag den här och nu känns det som att man inte saknar så många ersättningsprodukter längre. Man hittar info om den på go greens hemsida. :) //malin |
|
Mattias | Jag tycker inte att den är lika god som Soyatoos grädde som är lite sötare. Iaf så tycker jag att båda blir riktigt tjocka om de får stå i kylen några timmar efter vispning. Skrevs november 2007 | |
malin80 | Tyvärr vet jag inte hur den andra smakar då jag är soja allergiker också. :( Skrevs november 2007 | |
kerstin | brukade även jag imat och gelatin men nu Gogreen. Har prövat med "en knivsudd"vanlijsocker i blir jättegott. Nu i semmeltider...Vi behöver inte längre planera semlorna utan bara vispa.Många semlor blir det! Skrevs januari 2008 | |
Åsa | Men varför måste dom ha i härdat fett? Skrevs februari 2008 | |
|