Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Kesella

Kesella

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Kesella
sandra karlsson    

Kesella


Någon som vet vad kan man byta ut kesella mot när man gör lussekatter?
Tacksam för alla svar


Kesella 

Annons   
Helle    
Jag förstår inte vad den där Kesellan gör i katterna. Mamma har aldrig haft i något annat än Sojamjölk i mina och vanlig mjölk i deras. Aldrig någon kesella



Sabina Renström    
Förra året använde jag den laktosfria gräddfilen istället och det blev bra. Men eftersom jag inte tål den längre får jag köra som ovanstående skrev o det blir nog bra det också :)



Robyn Cecilia Adner    
Byt ut kesellan mot vatten och fett så att du får samma fetthalt, kesellan tillsätter Arla ska kunna sälja det! Bullarna blir precis lika bra utan det! Men testa att tillsätyta kardemumma i degen om du vill ha mycket saffranssmak, det blir kanon gott!
MVH Cicci




MaBo    
Jag brukar använda osötad Rapsy Frutty (pulver, finns att beställa på denna hemsida). Blanda 1 dl pulver i 2 dl vatten (motsvarar 250 g kesella) och låt stå i kylen över natten, det blir utmärkt.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto34 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade