Är detta allergi?

Är detta allergi?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Kombination av allergier ››
Av    Är detta allergi?
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Är detta allergi?


Hej.
Jag är pollenallergiker och brukar vanligtvis ha symtom som svullen hals, näsa, rinnande ögon och nysningar under sommaren. Nu detta året när allergin kom däremot fick jag en rad andra symtom som läkarna tror kan komma från att jag utsatts för pollen och därför blivit överkänslig mot en eller flera andra saker, vilket jag fortfarande nu i december är.
De symtom jag haft i snart ett halvår är; till och från en svullnad över halsen (syns inte, men känns), täppta näsgångar, tryck över halsen, kli i halsen, stickningar och domningar ned i armar och ibland även i benen. Jag blir lätt yr också, kan kanske bero på svullnaden på halsen? Är det någon annan som haft dessa symtom på allergi? Ska till läkaren och göra fler allergiprover, har testats mot gluten och laktos. Det visar ingenting, men jag vet att jag får magkramper av att dricka mjölk. Har dessutom haft diarre i ca 10 års tid (har IBS enligt min läkare), kan det också ha med allergin att göra?
Först trodde läkarna att detta var någon neurologisk obalans, men inga prover visar någonting fel där. Det enda som är konstaterat "fel" på mig är orolig och irriterad mage (endoskopi) och tarmar och pollenallergi (allergitest). Kan stickningarna i fingrarna och yrseln vara tecken på överkänslighet, att hela systemet är överbelastat på något sätt? Någon som har samma erfarenheter?

Mvh
Ina

Är detta allergi?  skrevs december 2007

  Birgitta    
Hej.Du vet väl att ex nötter är "släkt" med björk.Be läkaren testa dig för allt även "släkter",det finns så mycket som inte liknar varandra men ändå är besläktat.Hoppas det löser sig.

Skrevs mars 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLeverpastej utan mjölkLotta rm710 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade