Hamburgare

Hamburgare

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Hamburgare
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Hamburgare


Åt en hamburgare på genomresa i alingsås, jätteäcklig ! Brödet gick inte att äta. Segt torrt och oätbart. Han som arbetade höll med mig om att det inte gick att äta. Är alla bröd så här eller hade jag otur med mitt ?? Jag älskar hamburgare!! Äter inte gluten sedan 2 månader tillbaka...snyft..

Hamburgare  skrevs januari 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Var åt du din burgare? Tycker själv att de på McD (har testat 3 ggr) är riktigt vidriga, de på BK är helt ok. Mer vet jag inte då jag nästan aldrig äter burgare.

Skrevs januari 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Åt den på Mc-D...Vidrigt

Skrevs januari 2008

  Fannie    
Jag håller med om Mc's UÄRK!
varför känns dom som skumgummi? Har fått äta runt mitten för att kunna få i mig så mkt som möjligt, eftersom den är omöjlig att äta!


Skrevs mars 2008

  Nina    
Max glutenfria hamburgerbröd är riktigt goda. Dom är då bäst här i stan (Skellefteå). Inte torrt o segt som på alla andra ställen, utan mjukt och riktigt gott.


Skrevs mars 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Jag åt en hamburgare på BK (Angus) och beställde glutenfritt. Efter att ha ätit den två gånger och beställde den en tredje gång så sa de i kassan att det var gluten i såsen. Så akte er för den hamburgren och fråga en extra gång..

Skrevs maj 2008

  Jessica    
Efter att ha ätit skräpet som McDonalds och BK serverar är det en fröjd att äta de fluffiga goda bröden på både MAX och FRASSES! Råkar ni bo i närheten eller kör förbi en sådan ¨på semestern vill jag varmt rekommendera ett besök =)
Ha en go sommar!


Skrevs juni 2008

  Birgitta    
Håller med att McD oftast misslyckas med sina bröd.Vi kör stenhårt med att dom MÅSTE köra brödet i micron i org.påsen(när det ska tinas upp)då blir brödet bättre eftersom fukten behålls.Annars så kan jag rekommendera Big Boy,åtminstonde i Härnösand där är det helt okej.

Skrevs juni 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Maten från snabbmatskedjer är ju det dåligaste skräpet men kan äta. sluta klaga på tort bröd och klaga på att där är massa SOCKER i och massa annat som inte ska vara i hamburgare

Skrevs november 2008

  Nina    
Någon gång ibland kära gäst måste man få äta flottig mat. Även om det inte är nyttigast. Äter man bara bra och nyttig mat i övrigt så skadar inte en hamburgare någon enstaka gång. Jag pratar nu inte om hamburgare flera gånger i veckan, utan kanske en eller två gånger i månaden.
Tycker det är sockerfrågan som har blivit allt för överdriven jag. Barnen får ju inte ens en lussebulle och en pepparkaka i skolan till lucia för att det är socker i den....
Men det är en annan tråd och diskution.


Skrevs november 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer211 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade