Ljus choklad som är god??

Ljus choklad som är god??

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Ljus choklad som är god??
  Ingmar    

Ljus choklad som är god??


Finns det någon ljus choklad ni kan rekommendera som är fri från mjölk???

Ljus choklad som är god??  skrevs februari 2008

  Åsa    
Hej, Kung Markatta har en choklad som heter "Expressions". En mjölkfri, KRAV-godkänd, vegan-choklad. Mycket god, lite nougatig i smaken. Jag köper den på ICA Maxi. /Åsa :o)

Skrevs februari 2008

  Erica    
Jag har nu varit i kontakt med kung markatta via mail för att få reda på var någonstans denna choklad finns att tillgå på vår ort. De är jättetillmötesgående och fick också reda på att det finns mörk, mjölkfri choklad från samma leverantör med smak av mocca, apelsin, mint och russin och nötter. Vår Ica Maxi hade dessa i sitt sortiment fick jag lära mig och de finns i regel bland dietmaten. Så maila dem och fråga vem på din ort som har den i sortementet. :-D

Skrevs februari 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Wienernougat. En vit ask med ett dansande par. Den är mjölkfri och jättegod. Sedan är ju också After Eight mjölkfri. Den är ju inte ljus men väldigt god.

Skrevs mars 2008

  Kristina    
OBSERVERA att all AfterEight inte är mjölkfri. Innehåller den smörfett så innehåller den mjölk!

Skrevs mars 2008

  Kristina    
Kung Markatta - har de flera varianter? Har själv bara hittat KRAV-varinaten som är mörk. Tycker själv inte om mörk choklad och sonen (som det gäller) har visserligen "köpt" denna version i brist på annat, men önskar ibland ombyte som oss andra.

Skrevs mars 2008

  Sabina    
Titta på life och i andra hälsokostbutiker, har man tur kan de ha smaksatt mjölkfri choklad jag har hittat tex ljus, mint, apelsin och med nötter. Det förpackningen ser ut som Kung Markattas men märket är Plalmil (http://www.plamilfoods.co.uk/chocolate.htm)

Skrevs mars 2008

  lena    
Har letat efter "Expression" av Kung Markatta men de butiker jag kollat kan inte ta hem den för den finns inte hos deras grossist. Vilken kedja är det som har den? Har testat Ica och Hemköp.

Skrevs april 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
VÄRLDENS GOASTE mjölkfria choklad kommer från ett kroatiskt märke som heter "Kras". Det är nougatbitar som påminner om wienernougat fast är MYCKET GODARE. Chokladen heter "Bajadera" (se på www.kras.hr) Vår ica maxi har den bland annan utländsk mat och kex ( som också är fyllda med choklad och är mjölkfria), även dem från kras. Vilken icabutik som helst kan beställa hem dem. Detta måste ni prova!!

Skrevs juni 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta02 dagar
New TopicSymtom nyAgneta23 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade