Sädesslagen, Mjölk, Soja, Ägg

Sädesslagen, Mjölk, Soja, Ägg

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Kombination av allergier ››
Av    Sädesslagen, Mjölk, Soja, Ägg
Isabelle Johansen    

Sädesslagen, Mjölk, Soja, Ägg


Vi har precis veta att vår dotter 9 mån har allergi mot 4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk skulle vara jätte tacksamma ifall det finns någon eller några bra tips ang. dessa allergier.

Sädesslagen, Mjölk, Soja, Ägg 

Annons   
Robyn Cecilia Adner    
Hej Isabelle!

Här hemma finns en likadan, så jag mailar över ett litet recepthäfte! MVH Ciccikarin dahl    
Hej Hej, vi har också en sådan! ) Jobbigt som tusan i början, men nu går det riktigt bra. Jag bloggar om det hela på kokasoppapaenspik.blogspot.com där lägger jag in recept som jag hittar som jag tycker är bra. Hälsar KarinKicki Gustafsson    
Hejsan
Min systersson på snart 3 år är oxå allergisk mot mjölk (protein och laktos), ägg samt sädesslagen så jag funderar på det där recepthäftet du skrev kunde vara något för oss att ta del av? Försöker hjälpa dem med ljus och lykta då han är så undernärd så han nu även sondmatas. MVH Kicki
Frida    
Hej! Vi har en likadan tjej, snart 3 år. Har levt så här i ett år, men inte fått gå i någon mat eller bak-skola. Har ikväll en deppar-kväll pga vår matsituation, jag står själv inte ut med att äta den enformiga kost vi har här hemma. Skulle vara jätteglad för recepthäfte, om du vill maila mig ett Cissi?

En annan fråga: lagar ni dubbla måltider, eller äter ni samma mat som ert barn? De är ju rätt känsliga på att inte få samma som mamma o pappa.Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade