4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk!

4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk!
Isabelle Johansen    

4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk!


Vi har precis veta att vår dotter 9.5 mån har allergi mot 4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk skulle vara jätte tacksamma ifall det finns någon eller några bra tips. Kanske någon som har erfarenhet och vill dela med sig. Mvh Anders $ Isabelle.


4 sädesslagen, ägg, soja och mjölk! 

Annons   
Rose-Marie Nordgren    
Hej!
Jo, jag har en dotter på snart 3 år som inte tål sädesslagen, mjölk, ägg, baljväxter, soja. Hon har haft detta sedan hon var ca. 3 månader. Dessutom ska hon undvika nötter, mandel, jordnöt och fisk. Men har ingen dokumenterad allergi mot det... ÄN! Men vi ska snart på ny koll, så då får vi se. Har också en kille på 8 år som har vuxit ifrån det mesta av födoämnesallergierna! Ja, så det finns även en ljusning för er! Han har däremot fått astma och har pälsdjursallergi.

Jag skriver inga tips, för det är svårt att komma på några på rak arm... har ju levt så här i 8 år så då är det ju "normalt" för oss. Kom gärna med frågor så ska jag svara så gott jag kan...!


Ha det så gott!

MVH
Rose-MarieJessica Darnell    
Hej min son har en krafftig allergi han är allergisk mot precis allt förrutom ris, jag har en massa svar om ni har frågor, Min son är nu 3 år o har haft problem sedan han var nyfödd.
Mvh Jessica
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade