Blodproven

Blodproven

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Blodproven
  Åsa    

Blodproven


Fick svar på blodproven idag ang födoämnesallergi men allt var negativt, hon är alltså inte allergisk men blev ändå bra ett tag med glutenfritt. Hon var bra i fyra dagar och sov 3 hela nätter utan att vakna, men sen blev hon jättedålig i magen igen och vaknade i nättras och gallskrek, pruttade väldigt mycket och när hon sitter hos oss så spänner hon sig och gallskriker och tårarna sprutar, ibland hjälper det lite när vi går omkring med henne. Vad tror ni??

Blodproven  skrevs mars 2008

  Ingela    
Hej! Är själv mamma till barn med allergier. Det är inte alltid som det visar vid test, min äldsta son hade lactos när han var mindre utan att det visa, men vi fick ta bort mjölken å han blev bra, samma är med min ena tös när det gäller ägg, testet visa inget men hon kan ändå inte äta ägg utan att bli dålig, så hon har varit utan i snart 2 år å det funkar bra. Så stå på dig om du tror att det är allergi, mammans känsla är oftast rätt. Mvh Ingela

Skrevs mars 2008

  Åsa    
Elin blev ju bra efter en vecka med glutenfritt, och sov hela 3 nätter utan att vakna och gallskrika, prutta och gråta. Men efter ett par dagar så var den lösa magen tillbaka men lukten är normal, förut luktade det surt och fränt var så man ville kräkas när man bytte på henne. Får se vad doktorn säger när han ringer den sista Mars..

Skrevs mars 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade