Läkning av tarm

Annons...
Slippa annonser?

Läkning av tarm

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Läkning av tarm
Sofia    

Läkning av tarm


Jag har ätit glutenfritt i 2 år nu. Jag hade en period då jag åt "vanligt" glutenfritt innan jag märkte att jag behövde helt naturlig kost. Jag funderar på om det kan vara möjligt för tarmen att inte läka av sig själv riktigt, att vissa problem består? Eller kan det ta mer än 2 år för tarmen att läka helt? Jag äter dessutom laktosfritt. Någon som vet?

Läkning av tarm 

Annons   
Gästkonto    
För mig tog de ca 3 år innan jag blev bra i magen efter diagnos. Tvivla ibland på om jag verkligen hade laktos/gluten allergi men efter dessa års kämpande blev jag bra! Har nu gått 10 år och jag har inga mag problem längre! Så mitt råd är kämpa på men det är grymt tufft.Robyn Cecilia Adner    
Hallåj! Om det inte räcker med glutenfritt bröd utan du måste äte produkter naturligtfrioa från bgluten då är det dessutom veteproteinallergi, ev även havre, råg, korn protein allergi du har. Ta kontakt med din läkare för en utredning av det också och prata med en dietist på närmaste sjukhus,så att du inte får i dig proteiner av misstag och spär på problemet hela tiden!
Många peppande hälsningar Cicci
Eva    
En skadad tarm tar olika lång tid att läka.
Har du fått någon diagnos?
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade