Kalcium tabletter

Annons...
Slippa annonser?

Kalcium tabletter

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    Kalcium tabletter
Mojje    

Kalcium tabletter


Hej , min son är mjölk och ägg allergisk , han äter inte youhgort(mjölkfri),dricker inte havremjölk och går inte alls ge honnom kalktabletter , är det någon som kan tipsa mig om vad jag ska göra?
Tack
Mojgan.

Kalcium tabletter 

Annons   
Gästkonto    
Hej!
Har för mig att det finns smaklösa tabletter. Smula ner dem i något han äter??

Mvh
MariaRose-Marie Nordgren    
Hej Mojgan!

Har du testat att ge Rismjölk till din son (givetvis den med tillsatt calcium)? Den fungerar på min dotter. Om det inte går att få i honom det genom att han dricker det, kanske du kan göra en gröt eller varför inte pannkakor baserat på havre- eller rismjölken. Min dotter har också svårt för att äta kalciumtabletterna, men jag försöker förklara för henne att hennes kropp behöver den. Det går ganska bra... än så länge!!

Annars är det en ganska god idé att krossa en smaklös kalciumtablett och försöka få ner det i maten på något vis som du fick tips om.

Vet att det även finns kalcium i brustabletter... de fungerade inte på min dotter! Men alla har vi olika smak!

Lycka till!

Rose-MarieMojje    
Hej Rose-Marie
Jag har provat med alla möjliga allternativ men det fungerar inte. Börjar bli riktig orolig för hans dagliga behov av kalk. Jag gör däremot pannkaka med havremjölk+ och det fungerar. Är kalken från havren kvar i pannkaka även om man steker pannkakorna? Tack för tipset om tabletterna , jag ska gå och skaffa de o se hur det fungerar.
MVH /
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade