Känner mig skildig

Känner mig skildig

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Känner mig skildig
Mojje    

Känner mig skildig


Hej , har en son på drygt 3år. Han är super allergisk mot mjölk och ägg och pälsdjur och lite annat. Själv tål jag inte laktos ..jag tänker jättemycket på att min son blev så pass allergisk Pga av att jag drack mycket mjölk under graviditeten ( vanlig mjölk , visste inte om min laktosintollerans )känner mig skildig och det känns inte bra. Kan det finnas något samband?
MVh

Känner mig skildig 

Annons   
Gästkonto    
Hej!
Jag har en son som är häftigt allergisk och en som inte är det. Jag gjorde inte någon skillnad vid de två graviditeterna, och deras läkare har sagt att det inte finns något man kan påverka för att förebygga att de inte blir allergiska.

Mvh
MariaMojje    
Hej Maria och tack så mycket. Dina ord har gett mig stöd och lättnad.
Hälsningar
Rose-Marie Nordgren    
Hej Mojgan!

Har två barn som har allergi mot många födoämnen och har haft sen de var bebisar! Anledningen att de blivit så allergiska, är faktiskt p ga att jag har atopiskt eksem och min man har pollenallergi. Chansen är då ungefär 70 - 75% att de skulle drabbas av någon form av allergi... Det känns ju faktiskt som att det är vårt fel! Man kan ibland undra varför!? Men sånt är livet! De är härliga ungar och de kan växa ifrån det! Att du drack extra mjölk under graviditeten har inget med ditt barns allergi att göra! Ni hade bara oturen att drabbas!

Lycka till med allergin!

Rose-MarieMojje    
Hej Rose-Marie
Tack för ditt svar , det känns mycket bättre nu.
lycka till du med,
MVH /
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade