Gluten

Gluten

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Gluten
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Gluten


Har varit dålig i magen till och från under längre tid. Var hos läkaren och tog blodprov ang. gluten. svaret visade en 4. Gjorde sedan en gastroskopi och den läkaren tyckte det såg fint ut. Kom sedan till den läkaren som hade skrivit remissen och han sa att det tydde "antagligen" på gluten.. han sa att detta var livslång behandling. Vadå antagligen gluten?? Är det så eller inte? Hur tycker ni att jag ska göra i fortsättningen? Tycker detta är jobbigt. Äter imodium varje dag och nu fungerar jag bra.

Gluten  skrevs september 2008

  Annika    
Hejsan. Jag tycker att du ska prova ett tag utan gluten och sedan efter ett tag testa att äta tex. en skiva limpa eller kanske något annat för att se om det verkligen är det du reagerar på. För mig låter det iofs som glutenintolerans, eller laktosintolerans. jag har själv båda och det är två typer av magont. Laktosen gör så att magen sväller och på mig gör glutenet att det först blir ett tryck vid tunntarmens början och senare får man sitta på toa resten av dagen.
Hur som helst så tycker jag att du ska prova avstå i en vecka och se hur du mår och sedan, om du fortfarande reagerar så kanske det är laktos. jag skriver bara utifrån mina egna erfarenheter så du upplever det säkert annorlunda än vad jag gör, men lycka till.


Skrevs oktober 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta02 dagar
New TopicSymtom nyAgneta23 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade