Flygresa med fritidsresor

Flygresa med fritidsresor

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Flygresa med fritidsresor
  John    

Flygresa med fritidsresor


Jag undrar vad ni beställer för mat när ni reser, jag ska åka till Thailand i december och behöver veta.
Det finns inget alternativ som heter mjölkproteinfri alternativen samt att jag är nötallergiker som finns är: Diabeteskost
Glutenfri måltid
Laktovegetarisk måltid
Laktosfri måltid
Nötfri måltid
Hjälp mig snälla!!

Flygresa med fritidsresor  skrevs oktober 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Jag brukar beställa vegan-kost till min dotter men nu verkar det ju inte vara något alternativ. På reguljär flyg kan man beställa kosher-mat. På charter har jag alltid med egen mat - barnmatsburk, nudlar eller dylikt.

Skrevs oktober 2008

  Malin    
Hej
Reste i vintras med Ving till thailand med en son som är allergisk mot mjölkprotein,soja,vete,havre,råg. Vi tog med egen gjord mat i en folieform som personalen värmde för oss på planet. Med hjälp av ett läkar intyg så gick det bra genom säkerhetskontrollen. Hoppas att det löser sig.


Skrevs oktober 2008

  Christina    
hej vi reste med fritidsresor i aug 08 och de var helt ovilliga att hjälpa multiallergiker! skitdåligt tycker jag. vi hade med läkarintyg och matlådor till de två med allergier. det var i och för sig inga problem när man väl hade läkarintyg och hade meddelat säkerhetskontrollen men ändå.efter säkerhetskontrollen kan man köpa mat att ta med upp på planet- om du som sagt har läkarintyg. på vår resa köpte vi mat på en hamburgerbar efter incheckningen och det gick fint att ta med.där var det inga problem att hjälpa oss med innehåll och tillagningsmetod...

Skrevs oktober 2008

  John    
Ja det verkar var det enda alternativet att ta med egen mat. Problemet är hemresan. Tack vara att det är omöjligt att få reda på ingredienserna funderar jag allvarligt på att skippa resan och hur det än är, är det sista gången jag överhuvudtaget kommer resa med FRITIDSRESOR!!!!!!!

Skrevs november 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta03 dagar
New TopicSymtom nyAgneta24 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade