Symptomer?

Symptomer?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Symptomer?
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Symptomer?


Hej! Har precis fått reda på att jag är glutenintollerant och att jag även drabbats av sekundär laktos intollerans. mina symptomer är först och främst att jag blir väldigt bubblig i magen samt får diare och då framförallt på mornarna.Dessa blir också värre om jag är stressad i samband med att ha fått i mig vete lr laktos. Vet att man egentligen inte ska ta några tabletter när man får en reaktion, men som det är just nu så kan jag inte ``leva´´ normalt om jag inte tar en tablett loperamid lr liknande vid symptom. Brukar försöka undvika det så gott det går men har ett jobb där det är väldigt viktigt att komma i tid och kan då inte låta magen ``styra´´. Tänkte höra om det är någon som har samma problem och i sånna fall om ni har nå tips?...Är väääldigt tacksam för all hjälp jag kan få.

Symptomer?  skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej, du jag vet vad du pratar om.. jag har diarre om jag inte tar 2 loporamid varje dag.. äter inte glutenprodukter och heller inte i nuläget mjölk då det irriterar tarmen ca 6 månader då man fått beskedet "gluten". Inte farligt att äta sådana tabletter, enligt sjukvårdsrådgivningen är det massor av människor som har ätit/äter detta i hela sitt liv..endel har en sådan tarm bara, alltså rinnande..äta bör man.. man måste ju funka också.. inte kan man sitta hemma hela tiden och ha toan som kompis..

Skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Guu, va skönt att veta att man inte är ensam om att ha det så här. Hoppas för din, min och alla andra som har det så här att det kommer att bli bättre...

Skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Har fått Inolaxol ett bulkpulver som jag tar på morgonen vid frukost och middagen på kvällen har nästan aldrig diarrér kanske en gång i månadenm Mår mycket bättre av detta . Mia

Skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej!

Ett tips som hjälpte mig UNDVIK ALLA mjölkprodukter inte bara laktosfria utan även proteinfria. Det finns så mycket gott i handeln baserat på havre så numera kan man både göra pannkakor,potatisgratänger m.m.
En liten tanke jag fick var om du tål ägg. Själv blev jag inte frisk förrän jag även tog bort ägget.
Mvh Mjölk och äggalergiker

Skrevs november 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicMjölkprotein i fritös nyC022,3 timmar
New TopicHur baka med majsmjöl eller rismj&#... nyErica Persson101 dagar
New TopicMjölkallergi nyAgneta01 dagar
New TopicAllergiAgneta011 dagar
New TopicSymtomAgneta212 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade