Vitt socker

Annons...
Slippa annonser?

Vitt socker

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Vitt socker
  Emma    

Vitt socker


Jag undrar om någon vet vad man gör vid "raffinering" av socker. Jag får svår huvudvärk av vitt socker men tål råsocker och honung utan problem. Det skulle intressera mig att veta hur kemin ser ut. T.ex. blir det ju "vitt och pösigt" när man vispar vitt socker med ägg men en platt sås om man
vispar råsocker med ägg. Det går inte att göra sockerkaka på råsocker.

Vitt socker  skrevs december 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Vet inte vad det är som gör att du reagerar på vitt socker.
Jag har lyckats med sockerkakor på råsocker genom att vispa med elvispen länge och samtidigt röra om med den och vicka bunken för att få in mera luft i ägg&sockersmeten.


Skrevs januari 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa Vegokorven / Hamburgaren nyJohan42 dagar
New TopicMassor av tillsatser nyanna_winer12 dagar
New TopicBästa tortillabröden nyanna_winer06 dagar
New TopicButik i Kristianstad nyanna_winer17 dagar
New TopicFrukost i Stockholmanna_winer19 dagar
New TopicAllergisk reaktion av te?Johan010 dagar
New TopicGodis till allaanna_winer110 dagar
New TopicHavrerisBritt-Marie A...413 dagar
New TopicRisifrutti finns nu i vegansk tappningJohan413 dagar
New TopicVad är Xantangummi?Tina313 dagar
New TopicVardagsmiddaganna_winer114 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade