Vit/beige kletigt bajs...

Annons...
Slippa annonser?

Vit/beige kletigt bajs...

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Vit/beige kletigt bajs...
Madelene    

Vit/beige kletigt bajs...


Hej jag har en son på19 månader som har haft mjölk,vete och råg allergi han har fortfarande ägg men vi har tagit prover och han kan tydligen äta både råg vete och mjölk nu. Vi har gett honom mjölk och vete i några veckor fram till i lördags då han inte verkar vilja äta ordentligt igen och hans bajs blir mer och mer färglöst.. kan han ha fått tillbaka mjölkallergin igen. Vi borde kanske göra ett lapptest på ryggen för sticktesterna visar ingenting. någon som har erfarenhet. tacksam för svar. /Madelene

Vit/beige kletigt bajs...  skrevs januari 2009

Annons   
Gästkonto    
Hej!
När vår dotter var 4-6 månader hade hon grå-vit stenhård avföring. Vi märkte också att hon ville mest sova. Jag hade börjat med tillägg också och slutat amma.
Hon blev inlagd på sjukhuset och där gjordes en "gastroskopi" då fick vi veta att hon var glutenallergiker.(växer aldrig bort)Tarmslemhinnan saknade helt sitt ludd som ska finnas.
Vi fick då ge henne soyasemp och även glutenfri mat. När det hade gått några år tog vi själva bort mjölken och ägget eftersom hon inte blev helt frisk.Jag själv har dessa allergier.
Som du säger så visade ju inte pricktestet att jag inte skulle tåla mjölk.Nu i efterhand har vi fått reda på att pricktesten inte alltid är så säkra. Hur det ser ut i blodet kan vara en helt annan sak. Så vi har prövat oss fram och idag mår vår dotter toppen och lever gluten,mjölk och äggfritt.
Jisses vad detta blev långt men det ligger mig så varmt om hjärtat att man vill hjälpa så många man kan.

Mvh Solveig

Skrevs januari 2009

Tanja Karlsson    
Min dotter som är allergisk mot komjölksprotein, vete, råg, soja, ägg, majs, havre mm reagerar inte på pricktest, inte blodprov heller för den delen. Däremot på lapptest. Så om ni har den möjligheten är det värt ett försök. Min erfarenhet är att det är bäst att testa sig fram och föra matdagbok när allergierna inte är "värre" än problem med magen (vilket ju kan vara nog så jobbigt men iaf inte livshotande). Min dotter får lös och gul avföring när hon utsetts för vete men reaktionerna kan variera mkt.

Skrevs februari 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...117 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander07 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade