Gluten och laktos

Annons...
Slippa annonser?

Gluten och laktos

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Gluten och laktos
  catrin    

Gluten och laktos


Min son som är 7 år fick i måndags svar på att han är gluten och laktosintolerant(genetiskt på båda generna). Vill gärna få kontakt med fler som har samma problem, just nu är allt nattsvart..

En orolig mamma.

Gluten och laktos  skrevs mars 2009

  Helle    
svenska celiakiförbundet är ett jättebra förbund för oss födoämnesallergiker/intoleranta. De har även en grupp inne på facebook. Får du inga svar här kanske du kan få svar där

Skrevs mars 2009

  Catarina    
Hej! Min dotter är gluten- och laktosintolerant. Hon har även en hel del andra allergier. Om du vill får du gärna maila mig, ställa frågor och diskutera din son och hans allergier. Jag vet hur jobbight vi tyckte det var när vi fick reda på min dotters allergier första gången och hur vi såg allt i svart. Min mailadress är [email protected] Jag väntar med spänning på dina brev.

Skrevs mars 2009

  victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

  catrin    
Tack Viktoria !

Det blir ju lite enklare om man slipper tänka på båda sakerna när man är iväg.


Skrevs oktober 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade