Turkiet Side

Turkiet Side

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Turkiet Side
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Turkiet Side


Hej
Åker till Turkiet Side i september med min dotter som har celiaki. Är det någon som har tips och erfarenhet från Side så tar jag tacksamt emot. Mvh Malin

Turkiet Side  skrevs april 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej, mitt namn är Tina och vi var i Side för 2,5 år sedan och skall dit i slutet på september igen. Min dotter är glutenintolerant och vi bodde på Sunwing resort,Vings egna hotell, som var helt suveränt. Restaurang chefen gick igenom med oss vid varje måltid vad hon kunde äta och inte. Däremot var vi inte ute och åt så mycket men vad jag förstod så är det inte jätte enkelt.

Skrevs april 2009

  Lotta    
Hej,
Jag var nyligen i Belek, Turkiet och jag rekommenderar att ta med översättningskort på turkiska! Jag hade bara på engelska och det var i princip omöjligt att göra sig förstådd på engelska. Jag åt bara sådant som jag kände var säkert.


Skrevs juli 2009

  Annika    
Om man reser med reseledare så brukar de ha med sig översatta lappar där det står att man är glutenintolerant. I Alanya på Cleopatra Hotel så gick kocken igenom vilka rätter jag kunde äta och inte, när jag visade honom lappen. Han pekade och sa "ok" eller "no". Jag mådde så bra den veckan. Synd bara att jag fick matförgiftning när jag kom hem då jag satte i mig hejdlöst med choklad för att jag hade levt utan i en vecka. Är laktosintolerant så det var dumt :-D Lycka till!

Skrevs november 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta08 dagar
New TopicSymtomAgneta28 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade