Hjälp?

Hjälp?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Hjälp?
  Robin    

Hjälp?


Hej!

Jag vet inte om jag blivit allergisk mot mjölk, men jag får ofta buksmärtor av mjölk, även laktosfri mjölk (tror jag), fast jag har ätit bröd till när jag druckigt mjölk. Fil verkar inte alls lika farligt för min mage. Däremot verkar jag få jätteont av ris. Vi åt lax och ris med creame fraish, Det gjorde jätteont. Typiskt... Jag har sedan tidigare varit känslig mot kyckling, och fått rejäla buksmärtor. Det brukar gå över om jag antingen sover eller trycker i mig 2st samarin eller får hårt tryck på magen!! Magen blir väldigt öm och det känns som jag har blåmärke i överdelen av magen, magkanalen?

Hjälp?  skrevs maj 2009

  John    
Ring doktorn/vårdcentralen och be att få göra ett allergitest mot födoämnena! Jag hade sådan besvär som du innan jag fick reda på att jag ej tålde mjölkprotein

Skrevs maj 2009

  Helle    
Be att få göra först ett prick/blodprovstest. Om det inte ger utslag så be om en provokation.
jag är mjölkproteinallergiker, det syns inte på mina blodprover eller pricktester men jag blir sjuk när jag får i mig mjölkprotein.


Skrevs maj 2009

  victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicMjölkprotein i fritös nyC021,7 timmar
New TopicHur baka med majsmjöl eller rismj&#... nyErica Persson101 dagar
New TopicMjölkallergi nyAgneta01 dagar
New TopicAllergiAgneta011 dagar
New TopicSymtomAgneta212 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade