Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Finax glutenfria bröd

Finax glutenfria bröd

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Finax glutenfria bröd
Agneta Trygg    

Finax glutenfria bröd


Finns det någon som kan tala om för mig vad man skall göra med Finax lantbröd för att få det ätligt? Jag har följt instruktionerna med misslyckats!

Finax glutenfria bröd 

Annons   
Marcus    
Jag brukar generellt med glutenfria bröd micra dem på full effekt i 15-45 sekunder så att de blir genomvarma, men inte mer (om du värmer för mycket blir de sega). De flesta bröd burkar både bli mjuka och lite saftigare. De måste dock ätas omgående.



Agneta Trygg    
Tack för svaret men jag tror faktiskt inte det hjuälper på de här stenhårda bröden, men jag skall självklart göra ett sista försök!




Johanna    
Hej

Nu har jag inte testat just lantbröden, men de där grövre bröden de har. Jag brukar köra dem i ugnen på runt 150 grader, fukta dem lite så brukar de bli helt ok. Jag brukar höfta ganska mycket, men kanske 10min. Hoppas det löser sig!



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade