Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Finax glutenfria bröd | |
Agneta Trygg | Finax glutenfria brödFinns det någon som kan tala om för mig vad man skall göra med Finax lantbröd för att få det ätligt? Jag har följt instruktionerna med misslyckats! Finax glutenfria bröd |
|
Annons | ||
Marcus | Jag brukar generellt med glutenfria bröd micra dem på full effekt i 15-45 sekunder så att de blir genomvarma, men inte mer (om du värmer för mycket blir de sega). De flesta bröd burkar både bli mjuka och lite saftigare. De måste dock ätas omgående. | |
Agneta Trygg | Tack för svaret men jag tror faktiskt inte det hjuälper på de här stenhårda bröden, men jag skall självklart göra ett sista försök! | |
Johanna | Hej Nu har jag inte testat just lantbröden, men de där grövre bröden de har. Jag brukar köra dem i ugnen på runt 150 grader, fukta dem lite så brukar de bli helt ok. Jag brukar höfta ganska mycket, men kanske 10min. Hoppas det löser sig! |