Laktosfritt fika i Stockholm

Laktosfritt fika i Stockholm

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Laktosfritt fika i Stockholm
Jennie Hulth    

Laktosfritt fika i Stockholm


Hej! Jag skulle vilja ha tips om laktosfritt/låglaktos-fika i Stockholm, helst innerstan. Jag brukar gå på Wayne's ibland. Finns det någon som hittat andra bra ställen?

Laktosfritt fika i Stockholm 

Annons   
Helle    
Leta efter Veganställen att fika på=veganskt betyder garanterat mjölkfritt. http://www.veganstockholm.se/lang_swe/eat.phpvictoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfritt i MalmöSara Håkansson210 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade