Flera allergier

Flera allergier

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Flera allergier
  Helene    

Flera allergier


Hej!
Vi har en dotter på 3 år som har glutenintolerans, sojaallergi,pollen- och äpple-allegi. Skulle vara roligt att komma i kontakt med någon annan som har barn med multiallergier. Vi tycker att allt funkar bra fast ibland blir det ensidig kost för henne tycker vi.
Helene


Flera allergier  skrevs januari 2003

  karin    
Hej!
Jag har en son,Jonathan, som är allergisk mot soja-, ägg-, mjölkprotein.Nötter,banan,morot,tomat,cocacola.
Pollenallergisk, katt+hund..
Om det finns något jag kan hjälpa dig med så kontakta mig gärna!
Det finns oftast lösningar på det mesta!
Må gott!
/Karin i Karlskrona


Skrevs februari 2003

  Eva    
Hej Helene!

Jag har två barn 6 och 8 år, ett som är extremt känsligt. Han har gluten-, ägg-, mjölk-, soja-, jordnöt-, katt-, hund-, björkallergi. Man får trixa och fixa lite men det går. Hör gärna av dig till mig, jag kanske har några tips att ge och du kanske har några till mig.
MVH [email protected]

Skrevs maj 2003

  Pia    
Hej, Jag har inga barn (än...) men är själv multiallergisk... vete, gluten, lactos, soja, nötter, äpple, banan (exotiska frukter), pollen, katt, hund.... och ett kusinbarn är multiallergiker.. (vete, soja, nötter, pollen etc), samt ett annat som är gluten..

kosten kan lätt bli ensidig om man inte aktivt letar efter vad som finns ( och lagar en hel del mat hemma.. )

Skrevs juni 2003

  Mari    
Hej,
Jag har 3 barn, Jonathan född 93 som är laktosintolerant, tål inte björk, gräs och gråbo, har astma, även känslig mot äpple, kiwi, jordgubbar. Kristoffer är född 95, han tål inte mjölk, ägg, soja, jordnötter, (ärtsläktet för lag), fisk, kaviar, kiwi, jordgubbar, citrus, hund, katt, gräs, gråbo, har astma och eksem. Sen har vi lillplutten Alexander, född 03, han är konstaterad mjölkallergiker, går f.n. under utredning mot soja, kakao, paprika, fisk, ägg (Han reagerar på dessa livsmedel när jag äter dem via amningen.) Själv tål jag inte damm, nötter, jordnötter, har astma. Barnens pappa tål inte jordnötter, citrus, gräs och gråbo.
Tyvärr blir kosten otroligt ensidig emellanåt och man kör liksom fast i matlagningen och bakningen, men man får trixa. Ofta tror inte omgivningen att man kan t ex baka sockerkaka, göra tårtor, laga pannkaka m.m. Men det går.


Skrevs september 2003

  Annika    
jag har 2 barn som är allergiska mot gluten. mjölkprotein. laktos.soja, ägg , fisk, fruktos, vetestärkelse. skulle vara roligt om man fick kontakt med familjer med liknande allergier.

Skrevs april 2004

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej !
Jag har ett barn som är allergisk mot soja, jordnöt(baljväxter), nötter, mandel, pälsdjur, björk, vete...m.m. (Har en epipenspruta ifall han skulle råka få i sig något som ger allergichock) Det värsta är bröd, glutenfritt blir så torrt och stabbigt. Det som också är jobbigt är den ständiga oron att han ska få i sig något på skolan etc...


Skrevs augusti 2005

  Gäst K (Gästkonto)    
hej har en liten fråga till er om era barn även har hosta alltså problem med luftrör mm har testat en ny medecin singulair mot hosta och allergi funkar skit bra vill tipsa andra och även höra om det är fler som har testat mvh åsa mamma till mjölk o ägg son

Skrevs augusti 2005

  Gäst K (Gästkonto)    
Jag heter Jenny.
Jag har en son som är 3 år, han har Cystisk Fibros och vi fick nyligen reda på att han även har celiaki.
Jag har ännu inte fått lösenord mm till denna sidan, men om du vill prata så har jag en mailadress.
[email protected]


Skrevs januari 2006

  Gäst K (Gästkonto)    
Fel mailadr. ska vara [email protected]

Skrevs januari 2006

  Kristina    
Hej!
Jag har en son som i dagarna blir 5 år och har sedan han var sex månader varit allergisk mot mjölk,ägg,vete,råg,korn och fisk.
Har dessutom pollenallergi.
Tycker att det för det mesta flyter på ganska bra men känner som många andra att det blir väldigt ensidig kost. Han är dessutom ganska tunn och oroar mig därför över att han inte får i sig tillräckligt.
Jag ger gärna tips och ideer till de som känner att de vill och tar gärna emot själv oxå!
/Kristina Boqvist!


Skrevs mars 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade