Kina och Indisk mat och gluten

Annons...
Slippa annonser?

Kina och Indisk mat och gluten

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Kina och Indisk mat och gluten
Jimmy    

Kina och Indisk mat och gluten


Någon som vet hur det är med Kina och Indisk mat på lunchresturang och gluten?

//Jimmy


Kina och Indisk mat och gluten  skrevs december 2009

Annons   
Lise-Lotte Thuse    
Hejsan,
tänk på att sojasås som används i nästan all kinesisk mat innehåller mindre mängder gluten då det är tillverkat av vetemjöl.

MVH Lise-Lotte, www.instruktor.nu

Skrevs december 2009

Linnéa Nilsson    
Innehåller verkligen soya gluten? Livsmedelsverket harju analyserat soyasåser och kommit fram till att gluten försvinner vid fermenteringen. Jag äter soya men är iofs utan symptom så jag märker ju inte om jag får i mig gluten (på gott och ont..) ;)



Skrevs december 2009

Lise-Lotte Thuse    
Hejsan,
sojasåserna innehåller olika mängd spår av gluten men ifall det inte står specifikt att de är glutenfria innehåller de spår.
Sedan beror det på hur känslig man är ifall man märker av det.

MVH Lise-Lotte, www.instruktor.nu

Skrevs december 2009

Julia    
Jag brukar inte ha problem emd att äta indiskt. Håller man sig borta från Naanbröden så funkar det mesta. Men fråga.

Skrevs januari 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLoeys-Dietz syndrom och multiallergier? nyvita_lamm16 dagar
New TopicostFredrik711 dagar
New TopicDum fråga?Tina Ronnerfors413 dagar
New TopicEstrella ChipsGästkonto1113 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade