Knäcke bröd för veteallergiker, även sojaprotein fria.

Annons...
Slippa annonser?

Knäcke bröd för veteallergiker, även sojaprotein fria.

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Knäcke bröd för veteallergiker, även sojaprotein fria.
Therese    

Knäcke bröd för veteallergiker, även sojaprotein fria.


FALU RÅG RUT säger jag bara!!
Jag ringde till konsuments linjen där och INGA veteprodukter har tillagats i samma lokaler. Jag åt en hel förpackning idag & mår skit bra!! Ät å va glad =)

Knäcke bröd för veteallergiker, även sojaprotein fria.  skrevs februari 2003

Annons   
Barbro Tjernberg    
Såg att du hade ätit Falu Råg Rut och att du mådde bra..då kan du ju inte vara glutenintolerant, eller hur !?! Det kan ju vara lite farligt att skriva att det bara är att äta om någon som är glutenint. och är ganska ny diagnostiserad ser det, dom kan ju råka mycket illa ut. Jag hoppas att du ar veteallergiker och då är det ju bara att äta.

Vänligen/ Barbro

Skrevs februari 2003

Therese    
ööö.. ja och det är därför som jag skrev "knäckebröd för veteallergiker" som rubrik. Jag skrev även att inga veteprodukter har tillagats i samma lokaler, V E T E P R O D U K T E R ditt spån! Läs igen om du inte kan få din lilla hjärna att fatta det. Jag har inte gjort nått för att förtjäna skit från dig.

Skrevs februari 2003

Barbro Tjernberg    
Jag ber om ursäkt för att jag uttalade mig innan jag läste att det stod veteallergiker !! Det var absolut inte min mening att såra dig på något sätt, tro inte det! Jag var lite stressad när jag läste ditt inlägg och det var som sagt dumt av mig. Hoppas att du kan ta emot min ursäkt, som sagt det var inte min mening att såra eller att du tyckte att jag kom med en massa skit !!!!
Ja, nu hoppas jag att det inte är några fler sura miner.
Kan bara hoppas att du tar emot min ursäkt!
Vänligen/ Barbro


Skrevs februari 2003

Barbro Tjernberg    
En sak till bara : Jag använde inga förolämpningar i mitt inlägg och skulle aldrig drömma om att säga åt någon att den har " liten hjärna ". Tänk på ditt ordval nästa gång....det är inte så trevligt att få sånt kastat över sig. NU har jag som sagt bett om URSÄKT mer kan jag inte göra och hoppas också att DU kan göra detsamma ang ditt uttalande.
Vänligen/ Barbro


Skrevs februari 2003

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade