Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Reklamera mera | |
Mariè-Louisè | Reklamera meraÄr det någon mer än jag som kan bli heligt förbannad på att glutenprodukter som knäckebröd bara är smulor eller "trasigt". Reklamera mera skrevs mars 2010 |
|
Maria | Ja, blir förbannad varje gång jag äter knäckebröd ;(. Men vem ska man klaga hos??? Det är ju samma sak med alla märken - kanske så att det inte går att göra bättre glutenfritt knäckebröd? Skrevs mars 2010 | |
Mona | Wasas knäckebröd brukar vara i hela skivor och inte i småbitar. Sempers kan dock vara trasigt. Skrevs mars 2010 | |
Gäst K (Gästkonto) | Visst är trist med småbitar av knäckebröd,men jag brukar lägga alla småbitar på en tallrikoch på med skinka o ost och in i mikron,vips har man fått lite pizza. Skrevs april 2010 | |
Mariè-Louisè | Jag reklamerar hos producenten. Nu kan jag inte säga att jag gör det varje gång men ofta. Vi är kunder och förväntar oss en viss kvalitet på produkterna som vi köper, eller hur. På dom bara hur skall dom annars kunna bli bättre. Skrevs april 2010 | |
| ||
Kari | Ja jag kan också bli trött på att knäckebrödet går i sönder men det går ju att äta ändå. Skrevs maj 2010 |