Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Reklamera mera

Reklamera mera

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Reklamera mera
Mariè-Louisè Edman Silver    

Reklamera mera


Är det någon mer än jag som kan bli heligt förbannad på att glutenprodukter som knäckebröd bara är smulor eller "trasigt".

Reklamera mera 

Annons   
Maria Lindberg    
Ja, blir förbannad varje gång jag äter knäckebröd ;(. Men vem ska man klaga hos??? Det är ju samma sak med alla märken - kanske så att det inte går att göra bättre glutenfritt knäckebröd?



Mona Arvidsson    
Wasas knäckebröd brukar vara i hela skivor och inte i småbitar. Sempers kan dock vara trasigt.



Gästkonto    
Visst är trist med småbitar av knäckebröd,men jag brukar lägga alla småbitar på en tallrikoch på med skinka o ost och in i mikron,vips har man fått lite pizza.



Mariè-Louisè Edman Silver    
Jag reklamerar hos producenten. Nu kan jag inte säga att jag gör det varje gång men ofta. Vi är kunder och förväntar oss en viss kvalitet på produkterna som vi köper, eller hur. På dom bara hur skall dom annars kunna bli bättre.



Kari Lundin    
Ja jag kan också bli trött på att knäckebrödet går i sönder men det går ju att äta ändå.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade