Multiallergiker

Multiallergiker

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Multiallergiker
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Multiallergiker


Min son är 14 år och är allergisk mot gluten (alla sädeslag), mjölkprodukter, nötter, baljväxter, kokos, bovete, sesamfrön, bockhornsklöver (eftersom den är släkt med baljväxter, avokado, fisk och skaldjur. Finns det flera som har många allergier? Hur klarar Ni vardagen?

Multiallergiker  skrevs augusti 2010

  Anonym    
Hej!
Vår son är allergisk mot mjölk, ägg, soja och baljväxter, vete, havre, korn, råg.
Den här bloggen http://utanallt.blogspot.com/ har massor av tips och trix!


Skrevs augusti 2010

  Gäst K (Gästkonto)    
Tusen tack för ditt svar Gitte. Sidan är ju toppen. Nu väcktes ett hopp :)

Skrevs augusti 2010

  Sara    
Jag har barn som inte tål: Mjölkprotein el laktos, soja, ägg, ris, majs, vete, korn, råg, paprika, tomat, jordgubbar, hallon, mandel, äpple, kivi och jordnötter!Mellanpojkan klarar fisk om han inte äter det för ofta. Vet hur det är att Alltid behöva vända och vrida på allt! kramar

Skrevs november 2010

  Eva    
Min son är 17 år och allergisk mot det mesta. Jag är konstant orolig för honom. Kommer han att bli sjuk i skolan när de andra äter choklad med nötter? Och på bussen?
Detta är ett stort problem och när han väl träffar en tjej så tror jag jag kommer att få ett sammanbrott. Det han inte tål får ju inte hon heller äta för då kan ju min son dö. Drömmen är att han skall träffa en lika allergisk som har förståelse för honom. Så finns det någon som har en dotter på 17-18 år? Hehe hade passat honom utmärkt.


Skrevs november 2010

  maria    
jag har två pojkar som inte tål mjölk vete havre råg korn ris majs soja och ägg. Det är lite trixande men det går. eftersom jag ammar den ena pojken har jag fått sluta med allt som han inte tål, och den maten de får äta är inte god:-(( jag har rasat 10 kg i vikt på det men vad gör man inte för sina barn<3

Skrevs maj 2011

  Catarina    
Jag har en nu 17-årig tjej som är gluten- och laktosintolerant, har en äggallergi,tål inte rå potatis,är björk- och gräspollenallergiker, tål inte stenfrukt, jordgubbar m.m.
Jag har gått och varit konstant orolig för henne när hon var mindre, men det går inte att hålla på så. Hon sköter sig exemplariskt när hon inte är hemma och chansar aldrig om det har blivt strul med skolmaten eller något sådant. Då låter hon bli att äta istället. Jag känner att jag kan lita på henne och så har man vågat släppa iväg henne på mer & mer saker som hon gör utan att vi är med.


Skrevs maj 2011

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA återkallar ICA Penne Tomat & Ricotta" href="topic.asp?topic_id=2595&Topic_Title=Ica-Penne-tomat-o-ricotta-risk-för-ägg">Ica Penne tomat o ricotta risk för äggLouise011 dagar
New TopicGlutenfria bröderika tornqvist111 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade