Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av | Mjölk- och sojafri "grädde" | |
karin | Mjölk- och sojafri "grädde"Hej! Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten) Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen. Vispa en stund och sätt in det i kylen. Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver. Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!! Vi spritsade "grädden" med gott resultat. Lycka till! /Karin Mjölk- och sojafri "grädde" skrevs februari 2003 |
|
Louise M (dietist) |
hej Karin! Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade. Skrevs februari 2003 | |
Gäst K (Gästkonto) | Har gjort detta med soja grädden med.... två till tre gelatinblad och tre matskedar socker och halv matsked vaniljsocker. in i kylen och det blir godare än vanlig grädde..... Skrevs mars 2005 |