Allvarliga problem

Annons...
Slippa annonser?

Allvarliga problem

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Kombination av allergier ››
Av    Allvarliga problem
carl andersson    

Allvarliga problem


Hej

Jag har vart gluten allergiker från första början och det har funkat hyffsat bra för mig.

Spydde och var dålig i magen när jag var mindre så fort jag fick i mig gluten. Detta försvann någon gång i tonåren. Dock mådde jag lite dålig med jämna mellanrum, dock inget allvarligt.

Nu är jag nästan 18 och denna sommar har jag mått så dåligt så det knappt går att beskriva. Har spenderat större delen av sommaren på toa efter som jag har mått skit. Har undvikit all form av gluten och även mjölkprodukter. (trodde att jag blivit överkänslig mot laktos). Dock har inget hjälpt och nu mår jag skitdåligt ungefär 2 av 3 dagar. Idag t.ex när jag endast ätit mackor med skinka och pyttipanna...

Undrar om någon vet vad jag ska ta mig till eller har vart med om ngt liknande.

mvh

Allvarliga problem  skrevs september 2010

Annons   
Gästkonto    
Hej!

Jag har just lärt mig att det finns något som heter frekvensmedicin(ibland kallas det bioresonans): Med hjälp av elektromagnetiska impulser läser man av och behandlar bl a allergier och andra obalanser i kroppen. Vet inte var i landet du bor, men kolla in dessa två hemsidor
www.vitacell.se
www.quantummedium.se

Kanske kan det vara något att pröva? Behandlingen kostar tyvärr lite, men kan kanske vara värt det. En släkting till mig kommer snart prova mot pollen, efter att ha fått goda rekommendationer.

Lycka till!

Skrevs september 2010

Maja    
Det kan inte vara så att du är spannmålsallergiker? Vet inte om man kan ha dubbeldiagnos celiaki/spannmålsallergi. Dottern tål inte spannmål, och kan inte ens äta det "vanliga" glutenfria, då det innehåller vetestärkelse. Kanske värt att kolla upp?! Lycka till.

Skrevs oktober 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade