Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Mjölk, Ägg, Havre, Råg.... | |
THERESE | Mjölk, Ägg, Havre, Råg....Jag är allergisk mot en hel del mat: Mjölkprotein, ägg, havre, råg, majs, vanilj, tomat,kiwi, apelsin, mandariner/satsumas, ananas, banan, äpple... Jag skulle vilja ha tips på mat jag skulle kunna äta! ;) Jag är inte glutenintolerant, men på sätt vis är jag det ändå - jag tål vetemjöl men inte havre och råg, och mat som är glutenfri innehåller majs, som jag inte heller tål... Tar gärna emot lite tips på kost och lite länkar på sidor där man kan köpa allergimat (förutom denna såklart)!! |
|
Sandra | Gunilla Lindeberg och Annika Wesslén har skrivit en bok som heter "Gott utan gluten, soja, laktos vete mjölk ägg". Den kan jag varmt rekomendera, mycket goda recept och bra tips på vad man kan byta ut de ämnen som man är allergisk emot. Skrevs maj 2011 | |
Helle | Hej Therése =D Kul att hitta dig här!!! Den kokboken håller jag med om att den är suverän helt klart. Har för mig att den inte var alltför dyr heller!!!! Kram /Helle Skrevs juni 2011 |