Felmärkt prinskorv Scan

Annons...
Slippa annonser?

Felmärkt prinskorv Scan

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Felmärkt prinskorv Scan

Louise M
(dietist)
   

Felmärkt prinskorv Scan


2011-11-29


Scan återkallar felmärkt prinskorvScans prinskorv som är paketerad i 1000g förpackningar har felaktigt märkts som fri från gluten, laktos, ärt-, mjölk-, soja- och äggprotein. Produkten har tillverkats i Scans anläggning i Kristianstad som inte kan garantera att produkten inte har kontaminerats med dessa ämnen.

Scans artikel; Scans Prinskorv 1000 g med tunt skinn. (gäller endast 1000 g förpackningar) med bäst före tom 25/12 återkallas på grund av felmärkning. Produkten är märkt som "Fri från" men är tillverkad i Scans fabrik i Kristianstad som inte kan garantera att produkterna är helt fria från gluten, laktos, ärt-, mjölk-, soja- och äggprotein. Scan sätter produktsäkerhet i första hand och väljer därför att omedelbart återkalla denna produkt.

Konsumenter som har köpt Scans Prinskorv 1000 g med tunt skinn och är gluten eller laktosintolleranta, eller allergiska mot ärt-, mjölk-, soja- och äggprotein kan lämna tillbaka produkten i butik alternativt kontakta Scans Matforum.

Information om livmedel för Särskilda Näringsändamål
Livsmedel för särskilda näringsändamål, ibland förkortat sär-när, skiljer sig från övriga livsmedel på så sätt att de har en särskild sammansättning eller har tillverkats med hjälp av en speciell metod. Dessa livsmedel är avsedda för dem som behöver en speciell kost, till exempel personer vars matsmältning och ämnesomsättning inte fungerar normalt.

För ytterligare information kontakta:
Torbjörn Lithell, kvalitetsdirektör, Scan AB, tfn: 08-725 83 03
Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör Scan AB, tfn: 08-725 85 72Felmärkt prinskorv Scan  skrevs november 2011

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade